Jaahas. Meni viikonloppu taas. Ja viikko siinä samalla. Vähän meinaa olla liikaa (työkin)asioita samaan aikaan käsiteltävänä hölkkäklopin tehottomalle korvienvälirosessorille mikä näkyy näköjään ensimmäisenä heikohkona nukkumisena kun se mainittu rosessori pyrkii ottaan asioita aamuyön tunteina agendalle ilman lupaa. Taino eilen nukuin ihan hyvin, kolmet pikku päivätirsat nääs. Erikoista sekin ettensanois. No selkeesti tänään jo parempi väsymyksen suhteen. Viikonloppu tekee tehtäväänsä. Harmittavan lyhyt vaan. No mutta näillä mennään ja eiköhän tämäkin taas tästä.

Jep. Pieni lisävalitus tähän kohtaan vielä ennenkuin mennään viimepäivien lenkkeilyihin. Nimittäin toi vasemman jalan polvi(taive), sisäsyrjän puolelta, on ollu Kiinan reissusta lähtien kipeenä, välillä ok, välillä ei ja tänään lenkille lähtiessä se oli kyllä niin ei kun vaan ei voi olla. Järkevämpi hölkkääjä olis kääntyny kotiin samantien. Prkl kun alkaa akilles olla ookoohko ja oikean jalan kantapääkivut samassa sarjassa niin eiköhän tuu joku uus vaiva. No mutta näillä mennään ja eiköhän tämäkin taas tästä.

No niin, nyt ne lenkit. Perjantaina työmatkahipsuttelut aamulla 7,93km (5:42 / 147) ja kotiinpäin 9,1km (5:48 / 150). Aamun lenkki ookoohko, iltapäivän paluu aivantäyttäskeidaa. Eilen lauantaina kävin väsyä karkottamassa hallissa kiihtyvän kasin verran. Ihan menettelevällä fiiliksellä kulki juoksu eikä syketaso ihan kataströöf ollu. Ja kun oli tarkotus juosta kiihtyvä niin sitten juostiin kiihtyvä. Vai mitäs tuumaat kilsoista.

kiihtyva261116.jpg

Numerot: vr 2km (5:12 / 146) + kiihtyvä 8km (4:43-4:30-4:27-4:25-4:25-4:24-4:24-4:10) + vr 2km. Avg 8km (4:26 / 172, max.184).

Jepu. Tänään hölkkäilin tuola viileähkön pohjoistuiskun seassa 15,05km (5:32 / 152) menettelevällä fiiliksellä. Se alussa mainittu polvialueen kipu häiritsi kyllä alkua silleen isolla kärellä mutta kipu laantui loppua kohti. Oli muuten talven ensimmäinen nastalenkkarilenkki.

Jepujepu. Viikon kilsat 71,59 + kuntopyörää 45min. Keskiviikkona veeäl ja eilen kiihtyvä. About reippaan tehoilla molemmat, uskotaan siis että kehittävää hipsintää. No joka tapauksessa, näillä mennään ja kyllähän tämä tästä.

Huomenna lepo.