Jeps. Eilen hölkkäsin töistä kotiin 10,45km (5:23 / 151) ihan ookoo fiiliksellä. Oli tarkotus muutaman kilsan pitempikin juosta mutta en ehtiny lähtee tarpeeksi ajoissa töistä ja kun kotiintuloaika oli naulattu niin tollanen tuli.

Jesp. Tänään aamulenkkinä pirteessä -26 pakkasessa 7,19km (5:33 / 151) ja iltapäivällä Jukan kanssa (kiitos lenkkiseurasta) vielä toinen kieppi tiistaille 8,06km (5:37 / 148). Molemmat hipsinnät muuten ookoo mutta tuossa rintapielessä muutama päivä sitten rantalihastelussa tullu pienehköltä alunperin tuntunu vaurio on nyt äityny ihan perkeleen kipeeksi ja viime yö oli jo vaikee nukkua. Kaikenlaasta. No se siitä joku päivä helepottaa mutta ompahan muuten just nyt kipee.

Joo. Huomenna aamulla Kuohun hallivuoro jossa olis tarkotus juoksuttaa seurakavereita melko napakasti ja kokeilla jos ittekkin muutaman tiukan sais kiskottua. Sen oikeestaan sanelee mainittu kipiä kohta. Myöhemmin päivällä kohti Vanajanlinnaa jossa menee torstaiehtooseen. Torstain lenkki siis aikalailla täysin vielä kysymysmerkki. Sellaasta.