Joo, tän vuoden ensimmäinen hölkkäkisa oli Pentin Pinkaisu 10km. Reitti on sama mitä talven testijuoksuissa joten tutuissa maisemissa mentiin. Niin no, tuttuja noi maisemat olis kyllä muutenkin.

No joo, sitten itse aiheeseen. Eli aikaa meni kympillä tänään 37:36 joka on siis meikäläiselle kympin ennätysaika. Juoksu kulki ettensanois yllättävän kivuttomasti, varsinkin ekat 5km oli tunne että olis voinu vähän jopa kiristääkin. Siinä oli kuitenkin sopiva porukka ja aika kova vastatuuli paikoin että en uskaltanu lähteä yksin vetämään kovempaa, peesailu oli helpompaa. Jälkimmäinen vitonen tultiin osin myötätuuleen keskivauhdilla 3:40, eli vauhdinjako oli aika sopiva. Keskisyke 179 oli senverran alhainen että siitä on pakko tehdä pari huomiota, ensinnäkin on ihan hyvä että syke on laskenu verrattuna vauhtiin testijuoksuissa, mutta toisaalta pystyin juoksemaan reilusti yli 180 sykkeellä joitain testejä talven aikana joten jäipä taas vähän hampaankoloon... Kokonaisuus kuitenkin tänään, itse itseäni arvostellen, hyvä vaan ei erinomainen.

Päivän kilsat yhteensä 17,68. Tämän kevyemmän viikon kilsat puolestaan 68,28. Nyt alkaa viimeinen rypistys kohti Tukholmaa, viisi viikkoa tehokasta reeniä (no joo joo, palautellaan välillä myös), ennenkuin alkaa keventely. Ja hommahan jatkuu huomenna kevyellä 12km hipsuttelulla. Sellasta.

Totista menoa...   (kuva by. J.Vanhanen)