Kävin kesken työpäivän (joojoo leimasin itteni ulos) viimeistelemässä huomista pitempää hölkkää ajatellen. Jäipä Forerunneri kotiin joten meni matkat ja ajat ihan fiiliksellä, mutta noin vartin verryttelyn jälkeen noin 2km vähän reippaammin ja päälle vielä sama noin vartin verryttely. Muutaman kerran vihlaisi ikävästi tuolta takareidestä, mutta ei mitenkään huolestuttavasti.

Fiilikset on hyvät. Vauhdinjaosta senverran että meinaan aloittaa ekat n.3km aavistuksen kevyemmin että lihakset lämpiää ja sitten alan hipsiä tavoitevauhtia. Eka puoliska pitäis mennä 1:29, ei ainakaan paljon yli, ja loppumatka sitten tasaista vauhtia niin pitkälle kuin pystyy. Eli pikku riskillä lähetään liikkeelle, katotaan tuleeko noutaja ja paljoko se noutaa ajasta pois...Kaikki tai ei mitään. Tyytyväisyyden raja on kuitenkin edelleen 3:04.

Niin, kävin myös hakemassa numerolapun; 700.

Huomisiin Tähtisadeajoihin on ilmoittautunut jo reilusti yli 100 pyöräilijää (juttelin just Jouni L:n kanssa), muutama Suomen huippupyöräilijäkin on tulossa. Sinne vaan jos maastopyöräily on se sun juttu. Jos ei oo ja täälläpäin asustelet, niin ei muutakuin rantaraitin varrelle huutamaan niille reilulle parilletuhannelle pösilölle jotka sitä siellä numerolappu rintapielessä kiertää. Ellet sitten satu itse olemaan yksi meistä.