Joo-o. Meni vähän poikien viikonloppu uusilla suunnitelmilla kun pikkukloppi oli (ja on edelleen) kuumeessa. Tärkeimmät eli Burger King, karkkisäkki, sipsit ja leffa hoidettiin kyllä mutta ulkoilut jäi pienellä nyt väliin vaikka menohalut olis ollu ettensanois ankarat. No tästä selvitään.

Joo. Omat lenkit oli molempina päivinä tunnin mittaisia keveitä lyllerryksiä, sikäli kuin nyt keveästi voi lyllertää. Eilen 11,02km (5:29 / 148) ja tänään 11,09km (5:17 / 154). Molemmissa fiilis kankee mutta menettelevä noin muuten. Aamulla kävin pitkästä aikaa vaa'alla ja sen numerot sentään hieman miellytti jos noi juoksunumerot lähinnä huvittaa. 79,0 oli mittarissa mitä en ihan heti muista nähneeni. Tuosta vielä se 4-5 pois niin hyvä on.

Jooo. Viikon kilsat juosten 54,17 ja fillarilla 39,5. Yksi reippaampi reeni, perjantain veevee, muuten kevyttä tai ainakin wannabe kevyttä. No jatketaan puuhasteluja. Huomenna joko iltasella kevyt kieppi tai sitten lepo. Tiistaina olis taas lähialuetyömatka Kaipolaan joten lenkki on merkiltään kysymys. Sellaasta.