Jeh. Eilen aamulla siis 10,58km (5:27 / 155), fiilis ok. Siitä sitten aika nopeella tahdilla kohti Helsinkiä jossa pientä pikkujouluilua ja Vain Elämää -konserttia. Ja täytyy sanoa kyllä että vaikka noin keskimäärin aikalailla raskahampi musiikki on lähempänä syräntä niin oli kyllä varsin mainio reissu. Kiitos koko seurueelle !

Jepjep. Tänään illlalla 9,08km (5:19 / 160) ookoo fiiliksellä sekin. Syke korkeella edelleen mutta nyt tuossa oli kyllä jonkin verran vainelämälisää...

Joo. Viikko olis sitten siinä. Kilsat 39,9. Torstaina hallissa erimittaisia vetoja mikä oli viikon ainoa varsinainen tiukempi setti. Sykkeiden mukaan toki kaikki muutkin lenkit sellasta kevyttä veekoota mutta merkataan nyt kevyeksi ne kuitenkin. Syke laskee sitten sitä mukaa kun kilsoja kertyy. Näillä viikkokilsoilla ei vielä palautumisen kanssa oo ongelmia mutta kun lenkkeily alkaa olla pian päivittäistä niin täytynee hieman hidastella vauhteja. Hienirrottamisaikaa viikkoon sopi yhteensä 6h31min josta vähän yli puolet juoksua.

Notta sellaanen viikko. Tulevalla viikolla tavoitteena 50km juoksua mikä taisi olla jo tän viikon tavoite mutta hieman täytyi malttaa että toi koipi kestäis. Tiistaina aamulla lähden käymään ruottis josta paluu keskiviikkoillaksi. Tiistaista tulee väkisin lepopäivä joten jatketaan juoksuja heti huomenna jollain sopivalla kevyellä. Silleest.