Juuh. Töistä kotiin kevyttuntumainen 11,05km (5:23 / 155), fiilis ok. Alkumatka oli hieman kankeeta mutta loppua kohti meno parani. Tai niin uskottelen ittelleni. Ja sehän on silloin totta.

Juuhpa. Huomenna aamulla kevyt aamuherättely, perhe autoon ja pohojammaalle. Yöksi sieltä kotiin ja sunnuntaina Kuohun porukalla yhteislenkki. Ja jospa sunnuntaina ehtoolla ähkis taas sopivasti rantalihaksia. Siinä viikonlopun suunnitelmaa.

Tänään muuten sain holteriin ajan varattua sopivasti viikon päähän torstaista perjantai aamupäivään. Perjantaiaamuna nimittäin Kuohun hallivuoro jossa nyt siis täytyy vetästä jotain napakampaa ensimmäistä kertaa vuodenvaihteen rytmisekoilun jälkeen. Katotaan miten syrän sen ottaa. Pieni hämmennys tosin tuli aikaa varatessa kun oli lääkärin kanssa alunperin puhe että pyritään hakemaan samankaltainen tilanne holterin kanssa kuin missä rytmit sekos. Eli melko kovaa sykettä. Sitten tämä ajanvarauksen ehkä hieman työvuorossaan väsynyt työntekijä alkoi ladella sääntöjä. Ei saa mennä uimaan (joo ei oo tarkotus), ei saa mennä saunaan (ok nou hätä), ei saa mennä suihkuun (aha jaa.... no eiköhän se järjesty kun sovitellaan ajankohdat silleen että meen suoraan hallista palauttaan mittaria ja torstain lenkin päälle peseydyn käsisuihkulla...jotenkin), ei saa hikoilla (siis hetkinen... mitvit). No täytyy kiskoo napakampi setti sillai ettei hikoile. Helppoa ku heinänteko pakkasella. Jotain tässä nyt meni taas ettensanois just niinku piti. Notta sillee.